Bandet

 

Martin er uden tvivl orkesterets travleste mand, når han står begravet i keyboards og hele tiden forsøger at ramme “lyd-en”... Fantastisk korsager, og sammen med Tania, får han mixet et flot vokalt underlæg til bandet. Er iøvrigt også bandets DJ og har fingeren på pulsen med tidens toner (røvgammelt udtryk, men holder...)
Dannie synes selv han er orkesterets vigtigst medlem, for som han siger: uden bas og drikke, duer bandet ikke! Spiller en super svedig bas og er sammen med Anders fundamentet i OverDressed. Har fortid som drengekorssanger, men den tid er vist forbi...
Anders er bandets trommeslager og udstyrsfreak. I jagten på den perfekt trommelyd, har han sørget for mad på bordet til mange musikhandlere, og han er bandets garant for en fedt groove. Med Anders bag trommerne får ordet “steady” en helt ny betydning.Torben, eller Spaden som han ynder at kalde sig selv, er bandets guitarist og manden med de 1000 lyde. Om det er Jimi Hendrix eller noget super svedigt funk, rammer han den hver gang. Kan spille “Still Got The Blues” så man tror det er Gary Moore - men det er “bare” Torben :-)